Începe vaccinarea cu a patra doză de vaccin împotriva COVID. Cui i se recomandă administrarea serului

Argeșenii care doresc să fie vaccinați cu doza a patra de vaccin împotriva COVID19 trebuie să se adreseze medicilor de familie.

Vaccinarea va fi posibilă de luni, 16 Mai, dar doar la medicii de familie pentru că toate centrele de vaccinare din județ vor fi închise începând cu data de 13 Mai.

Pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Argeș se găsește lista completă a medicilor de familie care se vor ocupa de vaccinare, în cabinete.

O mențiune importantă: dacă o persoană vrea să fie vaccinată, dar nu găsește pe această listă medicul la care este înscrisă, se poate adresa oricărui alt doctor de familie trecut aici. http://dsparges.ro/wp/covid-19/vaccinare/. Accesați Secțiunea: Contracte vaccinare în cabinetul medicului de familie

Începând din 16 mai 2022, în cabinetele de medicină de familie se poate efectua, la cerere, cea de-a patra doză de vaccin Comirnaty – Pfizer BioNTech.

„Pot solicita vaccinarea cu doza a 4-a persoanele peste 18 ani care au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu 3 doze de vaccin de tip ARN mesager. Vaccinarea cu doza a 4-a se poate efectua la minimum 4 luni după efectuarea celei de a 3-a doze. Se recomandă efectuarea dozei a patra de vaccin în special persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani. Dovada vaccinării cu doza a 4-a va fi reprezentată de adeverința de vaccinare, generată din Registrul Electronic Național de Vaccinări, sau de certificatul digital”, informează Ministerul Sănătății.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea