Sportivele Alina Cheru și Alina Zaharia, legitimate la CSM Pitești, au obținut o nouă medalie de aur la Ju No Kata

Perechea Alina Zaharia şi Alina Cheru îşi consolidează supremaţia continentală la Kata. În weekendul recent încheiat, a avut loc la Rijeka, în Croaţia, Campionatele Europene de Judo Kata.

Ţara noastră a participat cu două perechi la proba Ju No Kata formate din Zaharia Alina – Cheru Alina şi Rus Dumitriţa – Tipa Mihaela.

Alina Cheru și Alina Zaharia au rămas Reginele Europei, la Ju No Kata, cucerind o nouă medalie de aur. Sportivele descoperite şi formate în cadrul CSM Piteşti de către valorosul antrenor Cornel Pălărie au reuşit să îşi păstreze aurul continental cucerit anul trecut. Pentru cele două judoka, medalia din Croaţia reprezintă a opta medalie de aur consecutiva la această probă.

„Proba Ju No Kata este prin definiţie o formă de blândețe și flexibilitate. Aceasta este o compoziție expresivă şi în acelaşi timp atletică a metodelor de atac și apărare înşiruite într-un lanţ de acțiuni lente și moderate. Este formată din trei grupe: Dai-ikkyo, Dai-nikyo și Dai-sankyo, fiecare dintre ele având în componenţa câte cinci tehnici”, informează Federația Română de Judo.

Foto: Federația Română de Judo


A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea