Poşta Română vinde produse alimentare în oficiile poştale din Pitești

Piteștenii vor putea cumpăra produse alimentare și non-food din oficiile poștale. Poșta Română a încheiat un parteneriat cu unul dintre jucătorii din piața locală de retail (Auchan România) prin care compania va putea vinde în oficiile sale produse alimentare dar și articole non-food. Proiectul a debutat cu o etapă pilot, la începutul lunii mai, în patru oficii poștale din Pitești.

Gama selecționată și pusă la dispoziție de lanțul de magazine în oficiile poștale este formată din aproximativ 150 de produse (de la produse de băcănie, dulciuri, băuturi și până la articole non-food). Produsele sunt expuse pe o suprafață de vânzare de aproximativ 12 metri pătrați.

„Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieței, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienților în oficiile poștale. În același spațiu în care aceștia vor accesa serviciile noastre clasice, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare și nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a precizat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română.

În funcţie de gradul de satisfacţie înregistrat în rândul clienţilor în urma etapei pilot, companiile implicate îşi propun o extindere la scară largă a proiectului care să acopere, treptat, cât mai multe oficii poştale din România.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea