Ѕ-a trezit Emanuel Ѕoare! Toată lumea să apeleze la el...

Fostul prefect Emanuel Ѕoare a intrat prin ușa din față în partidul Forța Dreptei, după ce a ieșit pe ușa din dos a PNL-ului. În ultima perioadă a fost destul de absent în mediul online și chiar foarte timid în lumina reflectoarelor, unde a mai scos capul pe la unele dintre evenimentele organizate la Pitești. Peste tot a mers în calitate de fost prefect, că altceva nu are în CV-ul politic.

Și probabil tot ca fost prefect a vorbit pe Facebook despre inflație și despre impotenta guvernare, care a dus țara de râpă. Adică omul Emanuel Ѕoare vorbește din experiență, că doar a fost la guvernare și ne-a rupt în pandemie, ba cu amenzile, ba cu amenințările.

„13,8 este, în acest moment, rata anuală a inflației. Acesta este rezultatul guvernării actualei alianțe PSD-PNL. Cifrele nu mint niciodată. Am spus-o încă de la început: această alianță de guvernare NU este o soluție pentru perioada pe care o traversăm. Prețurile cresc, facturile cresc proporțional cu incompetența guvernării. Din păcate, degradarea calității vieții românilor și scăderea puterii de cumpărare vor continua în perioada următoare...”, a notat Emanuel Ѕoare, pe pagina sa de socializare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea