Ѕ-a trezit Emanuel Ѕoare! Toată lumea să apeleze la el...

Fostul prefect Emanuel Ѕoare a intrat prin ușa din față în partidul Forța Dreptei, după ce a ieșit pe ușa din dos a PNL-ului. În ultima perioadă a fost destul de absent în mediul online și chiar foarte timid în lumina reflectoarelor, unde a mai scos capul pe la unele dintre evenimentele organizate la Pitești. Peste tot a mers în calitate de fost prefect, că altceva nu are în CV-ul politic.

Și probabil tot ca fost prefect a vorbit pe Facebook despre inflație și despre impotenta guvernare, care a dus țara de râpă. Adică omul Emanuel Ѕoare vorbește din experiență, că doar a fost la guvernare și ne-a rupt în pandemie, ba cu amenzile, ba cu amenințările.

„13,8 este, în acest moment, rata anuală a inflației. Acesta este rezultatul guvernării actualei alianțe PSD-PNL. Cifrele nu mint niciodată. Am spus-o încă de la început: această alianță de guvernare NU este o soluție pentru perioada pe care o traversăm. Prețurile cresc, facturile cresc proporțional cu incompetența guvernării. Din păcate, degradarea calității vieții românilor și scăderea puterii de cumpărare vor continua în perioada următoare...”, a notat Emanuel Ѕoare, pe pagina sa de socializare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea