Podul pentru care Constantin Nicolescu a făcut pușcărie, din nou în prim-plan

# S-a închis circulația peste podul de la Căteasca!

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a anunțat că circulația peste podul de la Căteasca a fost închisă duminică, 15 mai. Șeful CJ a explicat că acolo sunt probleme serioase precum alunecări de mal, în condițiile în care constructorul a garantat lucrările pentru 50 de ani. Vorbim de celebrul pod de la Căteasca pentru care fostul președinte al Argeșului, Constantin Nicolescu a făcut închisoare cu executare.

 

„Garanția lucrărilor a fost de 50 de ani, garanție care a și dus la câștigarea licitației de către constructori. În 2021 s-a efectuat o expertiză tehnică, iar expertul a spus că trebuie făcute lucrări de reparație urgente. S-au constatat tot felul de probleme, cum ar fi alunecări de mal și prăbușiri, așa că s-a decis închiderea circulației începând cu data de 15.05.2022, ora 0, pe o perioadă nedeterminată.”, a declarat Ion Mînzînă, săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă.

 

În luna iulie 2010, Constantin Nicolescu, la vremea aceea preşedintele CJ Argeș, a inaugurat cu mare fast podul de la Căteasca. Trei ani mai târziu, în februarie 2013, Nicolescu era trimis în judecată de către DNA Pitești, într-un dosar de corupție, legat exact de podul de la Căteasca. Prejudiciul a fost de peste trei milioane de euro. Pe 5 februarie 2015, Constantin Nicolescu a fost condamnat definitiv la șapte ani și opt luni de închisoare cu executare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea