Procurorii trebuie să finalizeze urmărirea penală în dosarul TeddyCare până în martie 2023

Judecătoria Pitești a admis contestaţia privind durata procesului formulată de familia copilului mort după o anestezie la cabinetul stomatologic TeddyCare din Pitești. În urma acestei decizii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cei care desfășoară cercetări în acest dosar, au ca termen pentru finalizarea urmăririi penale data de 29.03.2023.

 

„În baza art. 488 6 al. 1 C.p.p. admite contestaţia privind durata procesului formulată de contestatorii V.M. şi V.A., cu privire la dosarul nr X al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Stabileşte drept termen pentru finalizarea urmăririi penale data de 29.03.2023. Contestatorii nu pot formula o nouă contestaţie mai devreme de data de 29.06.2023. În baza art. 275 al. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă.”, se arată în hotărârea Judecătoriei Pitești.

 

În februarie 2022 s-au împlinit doi ani de la tragicul eveniment în urma căruia un copil de patru ani și 8 luni a murit după o anestezie. 10 februarie 2020 este ziua fatidică în care micuțul Petru a pășit în cabinetul Clinicii TeddyCare. Avea nevoie de o intervenție stomatologică, doar că în mai puţin de o oră, de la primii pași făcuți în cabinet, copilul a intrat în stop-cardio-respirator şi a avut nevoie de resuscitare. Transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, băieţelul a murit după două zile, pe 12 februarie.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea