Muzeul Goleşti - centrul eleganţei şi rafinamentului

Joia trecută, Muzeul Golești a fost gazda unui eveniment de zile mari – Calapod Fashion Show, o prezentare de modă care a adus pe podium creații de mare rafinament. La eveniment au fost prezenți Aurora Negru - noua directoare a Finanțelor Publice Argeș, vicele CJ Argeș, Adrian Bughiu, deputatul PSD Nicolae Georgescu, primarul de la Călinești, oameni de afaceri. O apariție cu totul surprinzătoare a fost cea a actorului Denis Ștefan, care a venit călare.

 

Evenimentul s-a derulat în parcul Conacului Goleşti cu participarea unor firme din mai multe domenii: AutoClass 9prezentare autoturisme Mercedes electrice), Domeniile Urlaţi (degustare de vinuri), Bioderma, Cat Chocolate, Imod Flowers, Bianca Jugănaru Make Up Studio, Aqua Carpatica şi Salonul George.

 

Argeșul, prin Muzeul Golești, demonstrează că poate ține prima pagină la nivel national, prin evenimente realizate cu mare profesionalism. Iar Calapod Fashion Show s-a dovedit de senzație, Calapod fiind o marcă recunoscută pentru excelența în modă.

Managerul Muzeului Goleşti, Iustin Dejanu, a mulţumit celor care au făcut posibil acest eveniment rafinat, mai ales Consiliului Judeţean Argeş, instituţia care finanţează Muzeul. Dejanu a mai menționat că fără înţelegerea şi sprijinul Consiliului Judeţean Argeş, performanţele Muzeului Goleşti din ultimii ani nu ar fi putut fi posibile.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea