Prefectul Radu Perianu: „Prin profesia mea de bază, avocatura, am văzut vieți distruse de consumul de droguri”

S-a făcut un protocol, între Instituția Prefectului Argeș și Agenția Națională Antidrog, prin Centrul Regional Antidrog Pitești, pentru desfășurarea de activități de prevenire și combatere a consumului de narcotice.

Radu Perianu, prefectul județului: ”Am semnat astăzi (vineri, n.r.) un protocol important, o colaborare cu Agenția Națională Antidrog. Este esențial să intervenim eficient în combaterea consumului de narcotice. Și pentru că mereu am afirmat că este mai bine să prevenim decât să ajungem să tratăm, e un principiu pe care aș vrea să îl aplic și acum. Prin profesia mea de bază, avocatura, am văzut vieți distruse de consumul de droguri. Parteneriatul ne oferă un cadru legal ca să cooperăm și să desfășurăm activități de prevenire în acest domeniu. Scopul este să reducem cererea și oferta de droguri. Sunt convins că voi avea o colaborare bună cu Centrul Regional Antidrog Pitești condus de comisarul de poliție Daniel Gheorghe.”.
Protocolul de colaborare se circumscrie Strategiei naționale în domeniul drogurilor 2022-2026 de consolidare a parteneriatului cu instituțiile si autoritățile publice la nivel central și local, în vederea eficientizării demersurilor de prevenire a consumului și traficului ilicit de droguri.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea