Trei proiecte prin PNRR în comuna Budeasa

Primăria Budeasa a depus trei cereri de finanțare în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență. În localitate urmează să fie realizate piste de biciclete, va fi modernizat și extins sistemul de supraveghere, vor fi achiziționate softuri și echipamente pentru dezvoltarea unui sistem intelligent de management local.

„Având în vedere că în cursul zilei de 16 mai 2022 a fost deschisă - Componenta 10 Fond local - din cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență pentru investiții în mobilitate urbană durabilă, Primăria comunei Budeasa a depus 3 cereri de finanțare pentru următoarele proiecte:

 

-“Amenajare piste pentru circulația bicicletelor în comuna Budeasa,județul Argeș”

 

-“Achiziție softuri și echipamente pentru dezvoltare sistem inteligent de management local în comuna Budeasa, județul Argeș”

-“Modernizarea și extinderea sistemului de supraveghere în comuna Budeasa, județul Argeș”, a precizat primarul Nicolae Rachieru.

Încep lucrările de modernizare la podul de la intrarea în Valea Budeasa Mică

Primăria comunei Budeasa a emis ordinul de începere lucrări, cu data de 16.05.2022, pentru obiectivul “Modernizare pod pe DC220 în punctul de intrare Valea Budeasa Mică, sat Budeasa Mică,comuna Budeasa, județul Argeș. Lucrările vor fi executate de către “SC FLY CONSTRUCT TEAM IDEAL SRL “, termenul de execuției al acestora fiind de 8 luni. Valoarea totala a investiției se ridică la 820.247,97 lei fără TVA.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea