Fostul parlamentar de Argeș, Cristian Boureanu, s-a întâlnit cu Laura Dincă, după despărțirea de Cristina Belciu!

Încurcate sunt căile Domnului! Fostul deputat de Argeș, Cristian Boureanu, trăiește, la extreme, dragostea. Recent, s-a despărțit de fotomodelul Cristina Belciu, cu care s-a iubit cinci luni, dar Boureanu a ținut prima pagină a ziarelor mondene cu vestea că s-a întâlnit cu fosta iubită, Laura Dincă, alături de care a trăit o poveste de dragoste de aproape șapte ani. E drept, pe Laura a întâlnit-o întâmplător într-un restaurant, dar gurile rele vorbesc pe la colțuri...

Boureanu a fost surprins la un restaurant din zona de nord a Bucureștiului, alături de Laura Dincă. Aceștia s-au revăzut întâmplător, chiar Boureanu venind la masa unde Laura stătea alături de o prietenă.

 

„E normal să vorbim atunci când ne vedem, am fost șapte ani împreună, ne respectăm, suntem civilizați. Mai multe nu am de spus”, a declarat Laura Dincă pentru FANATIK.ro.

 

Cristian Boureanu însă, a fost mult mai precaut în declarații:

„Nu am nimic de comentat despre întâlnirea cu Laura, este vorba de viața mea privată”.

Întrebată de reporterii Antena Stars despre întâlnirea dintre Cristi Boureanu și Laura Dincă,  Cristina Belciu a avut un răspuns elegant:

„Eu am un respect deosebit pentru Cristi și am zis-o de fiecare dată. Nu știu, nu mă mișcă în niciun fel pentru că nu e treaba mea. Noi am încheiat ceva și de aici este decizia lor ce o să facă. Eu nu concurez cu nicio femeie. Știu ce reprezint și sunt foarte bine cu mine.

Nu stau să plec urechea la micile săgeți care se trimit către mine. E sub demnitatea mea. Nu aș avea o problemă dacă fostul meu s-ar împăca cu fosta lui. Niciodată să nu zic niciodată, am învățat de la Cristi. E greu să te gândești la o împăcare.”

Cu iubitele stă bine, cu condamnarea de la ICCJ, nu! Cristian-Alexandru Boureanu a fost condamnat, pe fond, în această primăvară la pedeapsa de 3 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de influență. Pe 29 martie, fostul deputat de Argeș a făcut apel.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea