Polițist din Argeș - strâns de gât de un bărbat supărat că a fost oprit în trafic

Un polițist de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Pitești a fost strâns de gât de un șofer nemulțumit că a fost oprit în trafic după ce nu a respectat semnificația indicatorului „Obligatoriu la dreapta”. În plus, a încălcat marcajul longitudinal continuu și a trecut pe roșu la semafor. Și cu toate acestea, bărbatul a fost tare indignat de faptul că a fost oprit de poliție. A refuzat în mod repetat să se legitimeze și a adus injurii polițiștilor. Incidentul a avut loc pe 24 ianuarie 2022, pe raza municipiului Pitești.

Pentru faptele sale, inculpatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Dosarul a fost înregistrat, în aprilie, pe rolul Judecătoriei Pitești.

 

„La un moment dat, O.M.N., după ce a refuzat legitimarea, a încercat să îl dea la o parte pe agentul C.E. încercând să îl împingă într-o parte cu intenția de a se urca în autoturism și a pleca de la fața locului. Pentru a-l împiedica pe conducătorul auto să părăsească locația...,agentul de poliție... l-a împins ușor cu mâna pe inculpat pentru a nu pleca cu autoturismul. În acel moment, O.M.N. a devenit și mai agresiv și l-a strâns cu ambele mâini de gât pe agentul de poliție.”, se arată în rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea