Karatiștii de la CS Dacia Mioveni 2012 s-au întors cu medalii de la Campionatul European WSF!

În perioada 20-22 mai, la Kranevo (Albena) - Bulgaria, a avut loc cea de-a XII-a ediție a Campionatului European de Karate WSF, la care au participat peste 420 de sportivi din 17 țări, pe multiple probe de kumite.

 

Sportivii de la CS Dacia Mioveni 2012, antrenați de sensei Sebastian Ene, au avut un parcurs deosebit. La cadeți feminin, Olar Raluca a cucerit la categoria+54 de kg o medalie de aur. De asemenea, cu echipa României de cadete a devenit campioană europeană. La proba de kumite WKF s-a plasat pe poziția a treia.

La juniori, Stanciu Stefan a devenit campion european la kumite categoria +76 kg. Un parcurs deosebit a avut David Dumitra. Acesta a reușit să facă față unui sportiv cu mare experiență la această categorie. În semifinale a pierdut la decizie, cucerind astfel medalia de bronz la categoria juniori - 68kg.

„Urmează o perioadă de o săptămână de recuperare, apoi începem pregătirea pentru Youth League - Croația din iulie. Îi felicităm pentru aceste rezultate deosebite și le urăm succes în competițiile viitoare!”, a precizat conducerea CS Dacia Mioveni 2012.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea