Simona Bucura Oprescu: "A fost aprobată de către Comisia Europeană prima schemă de ajutor de stat privind împăduririle din PNRR!"

 

Comisia Europeană a aprobat prima schemă de ajutor de stat privind împăduririle din PNRR! Măsura vizează terenurile afectate de incendii forestiere, de fenomene meteorologice nefavorabile şi alte calamităţi naturale, precum și de infestări ale plantelor cu organisme dăunătoare.
"A fost aprobată de către Comisia Europeană prima schemă de ajutor de stat privind împăduririle din PNRR! (...) Schema de ajutor de stat are o valoare de 100 de milioane de euro, obiectivul fiind sprijinirea regenerării pădurilor deteriorate din România. Sprijinul va fi sub forma unor granturi directe pentru proprietarii de păduri privaţi şi publici, precum şi asociaţiile acestora și se va desfăşura până la 30 iunie 2026. Ministerul Mediului mai are o schemă de ajutor de stat aflată pe traseul de avizare al CE, care vizează crearea de noi suprafeţe împădurite, cu o alocare de 600 de milioane de euro.", informează deputata Simona Bucura Oprescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea