Senatorul Narcis Mircescu: „În momentul de față nu mai există o majoritate PNL – USR în Consiliul Local Pitești”

Conducerea USR Argeș a vorbit, în prima conferință de presă organizată după alegerile parlamentare din 2020, despre situația din cadrul Consiliului Local Pitești. Conform acestora, coaliția de dreapta, formată din PNL – USR PLUS, nu mai deține majoritatea la Pitești.

„În momentul de față nu mai există o majoritate PNL – USR. Echipa USR este în continuare reprezentată de cei șase consilieri locali, printre care este și viceprimarul Mihai Mihăilescu (USR – n. r.), așa cum piteștenii ne-au mandatat. În zona Partidului Național Liberal, din păcate, lucrurile s-au schimbat. Avem cel puțin doi reprezentanți ai PNL, care alături de PSD și de PMP asigură o majoritate domnului primar Gentea sau cel puțin măcar o egalitate, din când în când. Astăzi și asta cu majoritatea este ceva de domeniul trecutului”, a precizat senatorul Narcis Mircescu, președintele USR Argeș.

Acesta a fost completat de parlamentarul Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR la nivel național, care consideră că în cei șapte consilieri locali liberali de la Pitești s-au format trei echipe distincte.

„Noi nu putem să facem ordine la PNL. E treaba lor să își facă ordine în echipă. Să vadă dacă vor să facă opoziție și aici sau dacă vor să facă blat și prietenie așa cum sunt la nivel național. Așa cum spunea colegul meu, președintele Narcis Mircescu, în momentul ăsta în cei șapte consilieri din PNL sunt trei echipe distincte și o parte din ei îi asigură majoritatea primarului Gentea atunci când are nevoie”, a precizat deputatul Ionuț Moșteanu.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea