Ionuț Moșteanu îi caută atât pe ministrul Grindeanu cât și pe… liberalii autentici din Argeș

 

De când cu alianța dintre PSD și PNL, opoziție… nu prea mai are cine să facă. Aici ar avea de mâncat o pâine, destul de albă, cei de la USR-PLUS. Doar că și acolo sunt certuri interne ca la balamuc.

 

Iată că deputatul de Argeș Ionuț Moșteanu își mai aduce aminte să arate cu degetul la actuala guvernare și la scăpările sau neajunsurile ei. Iată câteva din ultimele sale postări:

 

Ionuț Moșteanu: ”Incendiu la metrou. 172 de persoane evacuate. Plan roșu de intervenție activat. 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.L-a văzut cineva pe Sorin Grindeanu? Înțeleg că este prea ocupat să gireze tunurile care se dau în subordinea sa și că nu-l interesează nici autostrăzile și drumurile din România, dar, măcar de ochii lumii, s-ar putea preface că este interesat de soarta românilor.”

Evenimentul de săptămâna trecută, care a marcat cei 147 de ani de liberalism și care s-a desfășurat la Vila Florica, nu a trecut neobservat.

Ionuț Moșteanu: ”Deja Vu. Vila Florica. În 2011, în vila familiei Brătianu, se semna protocolul de colaborare USL Argeș. PSD și PNL Argeș își dădeau oficial mâna. Nu se mai ascundeau, după ani de blaturi. Acum Președintele Klaus Iohannis a mers în casa familiei Brătianu să explice PNL-iștilor beneficiile alianței cu PSD. Iar Nicolae Ciucă, membru de partid de câteva luni, să le explice ce înseamnă „liberalismul. Un loc plin de istorie pentru liberali, pentru Argeș și România, vila Brătienilor, mânjit cu noroi de politicienii vremurilor noastre, care nu au nicio rușine să anunțe alianțe toxice prin care își împart banii publici după bunul plac. În 2011, la același eveniment de parafare a USL-ului, era prezent și Ion Popa, azi secretar de stat în Ministerul Transporturilor și prim-vicepreședinte PNL Arges. Ce părere au liberalii autentici din Argeș și România?”.

Foto de colecție. Oameni crescuți de anumite partide care au migrat pe la altele, după interese necunoscute nouă. Unii au avut timp, după o tură, să și revină pentru un ciolan gras. Alții au mers pe cărți necâștigătoare…

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea