Poezie și teatru la Liceul ”Ion Mihalache” din Topoloveni

Eveniment de suflet și din suflet, săptămâna trecută, la Liceul din Topoloveni. Aerul încărcat cu istorie a vibrat – de data aceasta - la versurile recitate din Nichita Stănescu, Ana Blandiana sau Denisa Popescu-Martin. Iată că poezia încă există, încă atinge inimile. Iar faptul că, aici, a atins inimile unor adolescenți este și mai important.

 

Prof. Mironela Zuluf: „Sincretism! A fi, a simți! Poezia și teatrul au vibrat azi la LT “Ion Mihalache”. Adolescenții, sfioși și emoționați, au redescoperit valențele liricii lui N. Stănescu, ale Anei Blandiana sau ale poetei contemporane Denisa Popescu Martin, trăind intens fiecare inflexiune a vocii actriței Mirela Dinu. “Ce bine ca sunteți” în viața noastră Denisa Popescu, Mirela Dinu și George Badea! Va prețuim!”.

Denisa Popescu: ”DRAGĂ PERSONAJ PRINCIPAL. Prima ediție a proiectului plimbăreț - care își propune să descopere ce secret, ce nevăzută lumină transformă omul obișnuit în personalitate, un fel de Făt-Frumos sau de Ileană Cosânzeană în viața și în profesia lui - s-a desfășurat, astăzi, la Liceul Teoretic ”Ion Mihalache” din Topoloveni. Invitată a fost MIRELA DINU, actriță la Teatrul ”Al. Davila” și profesoară la Liceul de Arte ”Dinu Lipatti” din Pitești, Secția Actorie. Aerul a vibrat. Pentru că Mirela a vibrat. Pentru că dragii de adolescenți au vibrat, mai ales Ana, Teo și Alexandra. Pentru că bunii mei prieteni, profesorii Mironela Zuluf și George Badea, au fremătat. Cam ca în versul lui Nichita Stănescu, din care actrița noastră a recitat cu lacrimi în ochi”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea