„FOLK IN Festival”, între 1-3 iulie, la Budeasa

Spectacol garantat pe plaja Veche din comuna Budeasa, între 1-3 iulie. Trupe una și una vor lua parte la cea de-a doua ediție a „FOLK IN Festival”, după trei ani de pauză!  Haideți și voi! Biletele au fost puse în vânzare și le găsiți aici: https://www.ambilet.ro/tc.../folk-in-festival-budeasa-2022/. De asemenea, copiii cu vârsta până în 12 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de abonament valabil. Copiii cu vârsta peste 13 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de abonament la preț întreg și de însoțitor.

 

Vineri, 1 iulie, vor urca pe scenă: Florin Tomits, Daniel Iancu, Mircea Vintilă și Pasărea Rock, iar sâmbătă, 2 iulie, vor cânta la Budeasa: Marius Matache, Țapinarii, Planul B si Cristi Dumitrașcu, Ducu Bertzi & Friends.

 

”Luați chitarele din colțurile camerelor, ștergeți-le de praf și acordați-le. O să aveți nevoie de ele când vom cânta cu toții în jurul focului. O să fie exact ca-n studenție, dar un pic mai bine! Ne vedem pe plaja Veche din Budeasa, 1-3 iulie!”, susțin organizatorii evenimentului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea