Petrecere și voie bună – la Ziua Comunei Bradu

A fost sărbătoare mare, weekend-ul trecut, în comuna Bradu. După doi ani de pauză, din cauza restricțiilor COVID-19, s-a organizat, din nou, Ziua Comunei Bradu, autoritățile locale desfășurând o serie de manifestări pentru toate categoriile de vârstă. Nu a lipsit voia bună și petrecerea, iar spectacolul a fost garantat.

Evenimentul a avut loc la Baza Sportivă Bradu, unde sute de localnici și vizitatori au ținut să fie prezenți, alături de autoritățile locale și județene, la ziua localității. Primarul Dan Stroe a premiat, sâmbătă, cuplurile care au primit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

De asemenea, primii zece contribuabili - persoane juridice au primit diplome de credibilitate și apreciere din partea Consiliului Local Bradu. La eveniment, alături de primarul Dan Stroe au participat: președintele CJ Argeș Ion Mânzână, cei doi vicepreședinți ai Consiliului județean Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, senatoarea Cristina Stoichici, deputații Remus Mihalcea, Bălășoiu Aurel, Nicolae Pavelescu, primarul municipiului Pitești Cristian Gentea, consilieri județeni și colegi primari.

Cu această ocazie, președintele Ion Mînzînā i-a înmânat primarului Dan Stroe o Plachetă de Excelență ce a fost conferită și Primăriei Comunei Bradu, Consiliului Local Bradu și întregii comunități, ca semn de recunoaștere și prețuire pentru efortul depus la dezvoltarea administrativă, culturală, economică și socială a localității.

 

În cadrul evenimentului un program artistic de excepție a fost oferit de elevii școlilor din Bradu și de fetele de la secția de gimnastică a Clubului Sportiv. Taraful Brădenilor, format numai din soliști și instrumentiști exclusiv din Bradu, au încălzit atmosfera, iar spre seară prezentatorul Mihai Morar a invitat în scenă o serie de artiști cunoscuți, precum: Săndel&Aurora Mihai, Emilia Ghinescu, Maria Constantin, formația Azur, Matteo, Mira, Raluka și Proiectul Balkani. Spectacolul, care a ținut până la miezul nopții, s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea