Ionuț Moșteanu: „Dl Miuțescu este istorie în politică”

#  „În echipa Alinei Gorghiu este prim-vicepreședinte dl Popa, care semna protocolul de colaborare cu USL acum 11 ani”, mai spune Moșteanu

Deputatul Ionuț Moșteanu a comentat modul în care a decurs colaborarea dintre USR și PNL în Argeș, în perioada în care în fruntea liberalilor era Adrian Miuțescu, dar și cum decurge colaborarea dintre cele două partide acum când în fruntea liberalilor argeșeni se află Alina Gorghiu.

 

„Nu pot să spun că nu m-am înțeles cu Adrian Miuțescu. Am avut obiective politice diferite. El a ales o strategie, care a considerat că este câștigătoare. Treaba dânsului (...). Dacă mă întrebați pe mine, dl Miuțescu este istorie în politică. În ceea ce o privește pe doamna Gorghiu o să vedem ce vrea să facă. Vedem că ezită și ratează o modernizare a PNL-ului. Văd că în echipa dânsei este prim-vicepreședinte dl Popa (Ion Popa n. r.), care era cel care semna la Vila Florica protocolul de colaborare cu USL acum 11 ani. Faptul că dânsul este înapoi vioara întâi în PNL Argeș ne arată că PNL a eșuat pașii de modernizare pe care ei îi doreau sau spun că îi doresc”, a precizat Ionuț Moșteanu.

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea