S-a vândut centrul medical ”Andreea Motoc”

# Clădirea a fost achiziționată cu peste 1,3 milioane de lei

Clinica Andreea Motoc a fost cumpărată, la începutul acestui an, în urma unei licitații publice, de către societatea Minoiu Clinic SRL, reprezentată de Gabriela Andreescu – administrator. Imobilul a fost achiziționat cu suma de 1.346.726,32 lei. După ce a cumpărat clădirea, noul proprietar a cerut Primăriei Pitești preluarea  contractelor de concesiune încheiate între municipiu și SC Andreea Motoc SRL, privind suprafețele de teren de 210 mp și 161 mp, situate pe strada Calea București, în zona blocului 25. Zis și făcut! La sfârșitul lunii mai, consilierii locali au votat modificarea și completarea concesiunii. Astfel, în cel mai scurt timp, în zonă urmează să fie înființată o nouă clinică medicală.

 

Amintim că firma SC Andreea Motoc SRL a intrat în insolvență în anul 2016, fiind desemnat în calitate de administrator judiciar Aktiv Lex Insolventa SPRL. În 2018, Tribunalul Specializat Argeș a dispus intrarea în faliment a societății. În cadrul procedurii, lichidatorul judiciar a procedat la valorificarea bunurilor aflate în patrimoniul firmei.

 

Au fost organizate mai multe licitații publice pentru vânzarea imobilului reprezentat de clădirea centrului medical. Iar pe 21 ianuarie 2022,  după mai mulți ani de licitații, s-a găsit un cumpărător. Societatea Minoiu Clinic SRL a achiziționat clădirea, constituită din demisol, parter și un etaj, deasupra căruia este construită și o superbă terasă.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea