Fostul subprefect de Argeș: „Reacția mea, la cald, era să plec din PNL”

Fostul subprefect liberal de Argeș, Lucian Ionescu, s-a retras din politica județeană imediat ce a fost schimbat din funcție. Ulterior a anunțat că s-a întors în mediul privat, că lucrează în IT și a dat de înțeles că nu-l mai interesează politica. Săptămâna trecută însă, cu ocazia celebrării a 147 de ani de PNL, Lucian Ionescu și-a regândit discursul politic, arătând că rănile s-au mai vindecat. Ba chiar a recunoscut că era gata să plece din PNL, la fel ca Adrian Miuțescu și Emanuel Soare.

„M-am înscris în Partidul Național Liberal în 1998 și atunci mi-am promis că dacă se va pune problema să plec din acesta, mai bine voi pleca de tot din politică decât să mă duc în alt partid. După 24 de ani sunt încă aici.

Ca și viața unui om și viața PNL-ului este cu momente bune sau mai puțin bune, cu suișuri și coborâșuri, uneori pnl-ul e mai sănătos, alteori mai bolnav, important este ce rămâne când tragi linie și faci bilanțul. Iar PNL a marcat cele mai importante momente din istoria ultimului secol și jumătate, inclusiv istoria recentă.Chiar și în perioada ultimilor doi ani tot PNL-ul și-a asumat rolul de a guverna, cu riscul de a pierde capital electoral în aceste momente dificile pe care le trăim. Mereu și-a asumat să fie aproape de România în momentele grele și acest lucru nu-l poate contrazice nimeni, indiferent că simpatizează sau critică acest partid, pentru că istoria o confirmă. La mulți ani PNL!”, a scris Ionescu, pe Facebook.

La așa mesaj, prietenii virtali au reacționat care mai de care. Iar unele comentarii l-au determinat pe Lucian Ionescu să facă unele mărturisiri privind intențiile pe care le-a avut după ce a fost demis din funcția de subprefect.

„Și eu am fost schimbat și am ales să nu plec. Reacția mea, la cald, era să plec. Am preferat să analizez bine și să fac un pas în lateral, să revin la organizația locală.”, a notat Lucian Ionescu, într-un comentariu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea