Paranghelie la Costești pe banii cetățenilor!

# Clejanii cântă la Ziua Orașului, două ore, cu 36.000 lei, TVA inclus # Foc de artificii de 7.100 lei, TVA inclus, pentru 4-6 minute

De 1 iunie, de ziua copilului, în orașul Costești se pune de petrecere. Dacă e vreme bună, localnicii își vor scoate nevestele la un mic și la o bere, mai ales că Primăria vine cu ceva muzică de calitate. Nu din buzunarul funcționarilor, ci tot din banii cetățenilor care, astfel, vor fi privați de drumuri, apă, canalizare sau ce le-ar mai fi necesar. E drept că trebuie și câteva melodii ca să intre băutura mai bine.

Iar melodiile cu pricina nu vor fi cântate de oricine, ci de Taraful din Clejani, formație achiziționată de pe portalul public de licitații cu 30.000 lei fără TVA. De acești bani, celebra formație va cânta circa două ore.

 

Pentru Harmony Band și spectacolul de lumini și sunet, edilii mai scot din buxunar 17.000 lei fără TVA. Și cum nu se poate fără artificii, se mai duc și pe acestea ceva bani, 6.000 lei fără TVA pentru... 4-6 minute de lumini. Bani să fie, că de spectacole nu vom duce lipsă.

La mulți ani, Costești!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea