Fost prefect liberal prevede sub 10% pentru PNL la alegerile din 2024

Cum nu prea l-a mai băgat nimeni în seamă, fostul prefect, Emanuel Soare, se întreabă singur, pe pagina de facebook, cum e cu alianța toxică dintre PNL și PSD. Și asta în preajma evenimentului de săptămâna trecută de la Vila Florica, unde s-a adunat floarea PNL-ului, floare din care domnu’ Soare nu mai face parte.

Emanuel Soare: ”Oare cu ce argumente vor defila artizanii coaliției PNL-PSD, de ziua PNL-ului istoric, în fața marelui I. C. Brătianu la Vila Florica? Ce explicație poate justifica aducerea PSD la guvernare? NICIO măsură de până acum a acestei coalitii nu a îmbunătățit cu nimic viata românilor. E frumos să îți asumi faptele PNL-ului istoric, dar nu cred actualii conducători ai PNL că faptele lor politice vorbesc mai tare decât propaganda?”.

Și cum s-au găsit ceva comentatori la afirmațiile sale, domnul Soare a continuat: ”Chiar sunt curios să văd ce retorică vor avea. Din păcate Alina a spus că noua conducere a readus liberalismul în Argeș, deși echipa anterioară adusese cele mai bune rezultate pentru PNL Argeș în 30 de ani... 10% e mult, nu vor lua nici atât. Cu ce mesaj vor convinge electoratul? Că alianța nu PSD nu a existat?... Dacă vrei să faci ceva cu adevarat semnificativ, pleci de lângă cei care nu vor și te inconjori cu oamenii care îți împărtășesc viziunea. Nu se mai poate face nimic din interiorul PNL”.

Rămâne să vedem ce va face, tot în 2024, domnul Soare cu viziunea sa. Au încercat și alții și au reușit. Mulți însă înoată sub pragul acela de 5%...

P.S.: În urmă cu vreo doi ani, tot pe 24 mai, parcă Soare și Miuțescu, pe cai mari la vremea aceea - primul prefect, al doilea președintele PNL Argeș, plantau la Vila Florica un copac deja „plantat” alături de premierul de atunci, Ludovic Orban. Ce zi memorabilă...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea