FC Argeș a efectuat primul transfer pentru sezonul viitor. A fost adus un portar de la FCSB

 

FC Argeș a efectuat marți, 31 mai, primul transfer din această perioadă precompetițională. Clubul argeșean a ajuns la o înțelegere pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă un sezon, cu portarul Cătălin Straton (32 ani).

 

Deși acesta mai avea contract cu FCSB până în vara anului viitor, goalkeeper-ul bucureștean a dorit să-și încheie mai repede conturile cu echipa patronată de Gigi Becali. În cele două sezoane petrecute la vicecampioana României, Straton a apărat poarta roș-albaștrilor în 8 partide.

 

Noua achiziție a grupării din Trivale a mai evoluat pentru următoarele echipe: Rapid București, FC Vaslui, Universitatea Craiova, Poli Timișoara, Dunărea Călărași, Dinamo București și FCSB.

Gentea: „Obiectivul este, categoric, play-off-ul”

„Sunt foarte bucuros de acest transfer. Este primul, într-adevăr, urmează altele. O să aveți tot felul de surprize. Faptul că am semnat cu Cătălin astăzi, îmi dă o stare de bine. Prepeliță și-a dorit foarte mult un portar cu experiență și din toate variantele l-a ales pe Cătălin. (...) Foarte multă lume pleacă și e normal că vor veni nume noi care să ne ajute să avem o altfel de exprimare în sezonul următor.”, a precizat primarul Cristian Gentea.

Obiectivul echipei FC Argeș pentru sezonul viitor este intrarea în play-off. „Obiectivul este, categoric, play-off. Și l-a asumat conducerea tehnică, Prepeliță cu Schumacher. Sperăm apoi ca în play-off să avem o altă evoluție față de acest an”, a mai adăugat primarul Piteștiului.

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea