Alina Gorghiu l-a scos pe Dorin Bărbuceanu din joc, la Ștefănești!

A venit vremea schimbării la Ștefănești, iar președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a făcut un pas important în acest sens. Zilele trecute a anunțat pe Facebook, plină de entuziasm, cine va fi candidatul la Primăria Ștefănești în anul 2024. Așadar, la Ștefănești, PNL trece de la matematică la sport, de la rodatul Dorin Bărbuceanu, la novicele Iulian Călin.

Pentru că în ultimii ani lui Bărbuceanu i-a dat cu virgulă după ce a candidat pentru un nou mandat de primar, fiind învins mai întâi de Jenica Dumitru, iar mai apoi de Nicolae Velcea, PNL a decis să vină cu un alt candidat la alegerile locale viitoare, ca să nu piardă primăria, în Orașul Brătienilor, trei mandate la rând.

Noul nume în organizația Ștefănești e Iulian Călin, de profesie arbitru, care va încerca să-i facă opoziție primarului PЅD, Nicolae Velcea. Pentru Călin, succesul din 2024 e un țel important, dar gurile rele spun că PЅD-ul nu mai pleacă de la conducerea Primăriei Ștefănești.

„Întărim echipa cu oameni calificați în diferite domenii!

Iulian Călin, arbitru de profesie Liga 1, născut și crescut în Ștefănești, cunoscut în comunitate, a decis să se implice în politică și să consolideze Argeș.

Am încredere că Iulian va fi cel mai puternic candidat pentru Primăria Ștefănești în 2024!”, a scris Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea