Cum va arăta Dacia Duster în 2024? Model complet electric, cel mai ieftin SUV de pe piață!

În anul 2024 va apărea pe piață un nou model Dacia Duster care se va afla deja la a treia generație. Specialiștii în domeniu spun că viitoarea generație a Duster-ului care va ieși pe poarta Uzinei de la Mioveni, va fi construită pe noua arhitectură CMF-B, aceasta fiind utilizată și de noile modele Sandero și Jogger.

Potrivit Promotor.ro, unul dintre cele mai importante proiecte la care lucrează în prezent Dacia este cea de-a treia iterație a popularului Duster. Înseamnă că Duster 3 va fi o mașină complet nouă, atât estetic, cât și tehnic.

Ca design exterior, Duster 3 va semăna foarte mult cu viitorul Bigster, modelul cu șapte locuri, al cărui concept foarte apropiat de versiunea de producție a fost prezentat recent și în România și își va face debutul în 2025.

 

Surse din cadrul Dacia au declarat pentru publicația franceză L’Argus, fiind citate de Promotor.ro, că Dacia Duster 3 va continua să fie oferită în variantă cu tracțiune integrală. Marea noutate a viitoarei variante 4×4 va consta în renunțarea la motorizarea convențională în favoarea unui sistem de propulsie 100% electric.

Și cu toate că prețurile vor crește, viitorul Dacia Duster va rămâne în continuare cel mai ieftin SUV de pe piață.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea