Schimbări majore la Muntenia Hospital, cel mai mare spital privat din judeţul Argeş

Reţeaua Regina Maria cumpără Muntenia Hospital din Piteşti, fondat şi administrat de SIF Muntenia, potrivit unui anunţ al companiei. Pentru finalizarea achiziției este nevoie de aprobarea Consiliului Concurenței.

Muntenia Hospital e cel mai mare spital privat din judeţul Argeş. Dispune de un bloc operator cu patru săli de operație, un centru de imagistică dotat cu RMN și CT și un laborator propriu de analize medicale, acreditat RENAR. Spitalul e deservit de o echipă formată din aproape 75 de medici angajați și colaboratori care acoperă toate specialitățile medicale.

„Achiziția Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienților și abonaților noștri din Argeș, după aproape 10 ani de prezență în regiune. În tot acest timp, am crescut aici cu și pentru partenerii noștri corporate, deservind în județ câteva zeci de mii de angajați ai unora dintre cele mai mari companii din România”, a declarat Fady Chreih, CEO al reţelei private de sănătate Regina Maria, conform economica.net.

La nivel național, rețeaua privată de sănătate Regina Maria deține opt spitale și cinci centre cu spitalizare de zi.


Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea