„Noaptea Regilor” - film în premieră, la Cinematograful „București”

Sâmbătă, 11 iunie 2022, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Noaptea regilor”, în regia lui Philippe Lacôte. „Noaptea regilor” este un film de dramă-fantastic, din 2020, care a fost filmat pe teritoriul a patru țări: Franţa, Coasta de Fildeş. Canada și Senegal. Filmul a avut premiera în România, în data de 27 mai 2022.

Urmărim aventurile unui tânăr, care este trimis în La Maca, o închisoare din mijlocul pădurilor din Coasta de Fildeş condusă de condamnaţi şi unde dăinuie o tradiţie sumbră: la fiecare lună roşie, un povestaş este ales dintre deţinuţi pentru a spune o poveste. Ales de liderul închisorii, tânărul află curând soarta sumbră care îl aşteaptă. Începe să spună legenda nelegiuitului Rege Zama şi e gata de orice pentru a face povestea să ţină până în zori...

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

De asemenea, duminică, 12 iunie 2022, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Os de pește”. Filmul a avut premiera în România, în data de 25 martie 2022. Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea