Școală din Argeș – fără apă curentă

În urma unei comisii, înființată de prefectul Radu Perianu, pentru a verifica unitățile de învățământ din Argeș, Instituția Prefectului a luat contact cu una dintre multiplele probleme din cătunul Tufanu, comuna Mălureni. S-a constatat că nu e apă curentă în școala din Tufanu.

Astfel, a fost făcută o adresă către Primăria Mălureni ca să fie cumpărat un generator electric care să asigure funcționarea sistemului propriu de apă.

„Lipsa apei curente a fost o problemă constatată și la o școală generală din Argeș. Acolo este nevoie de intervenția primăriei, trebuie cumpărat un generator electric care să asigure funcționarea sistemului propriu de apă. Pompa care era folosită funcționează cu intermitențe pentru că sunt variații de intensitate a curentului electric”, a precizat prefectul Radu Perianu.

Anul trecut, site-ul școala9.ro a semnalat situația grea prin care trec elevii din satul Tufanu, care trebuie să meargă 6 km prin pădure ca să ajungă la școală. Situația de la Tufanu este cunoscută în întreg județul doar că instituțiile statului au făcut mult prea puțin pentru copiii de aici.

Foto: școala9.ro

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea