Pregătiri la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești pentru Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

În fiecare an, pe 14 iunie, se celebrează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești invită argeșenii să sărbătorească această zi alături de ei, donând sânge pentru că orice act de donare reprezintă șansa unui pacient la viață.

Nu vă temeți de actul donării de sânge! Ajutati Centrele de Transfuzie să mențină rezervele de sânge la nivelul normal! Astfel, la Pitești se fac ultimele pregătiri pentru ca ziua de 14 iunie să fie una perfectă. 

În acest an, Consiliul Județean Argeș, Primăria Pitești și Primăria Mioveni sunt parteneri în cadrul campaniei de donare de sânge, alături de Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești, organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge.

„Orice act de donare reprezintă șansa unui pacient la viață. Șansa de a trăi mulți ani datorită unui gest pe cât de mic, pe atât de însemnat.Argeșenii sunt rugați să fie parte din această campanie, donând sânge cu scopul de a ajuta sau a salva o altă viață. Scopul acestei zile este de a crește gradul de conștientizare asupra importanței donării de sânge și de a încuraja cât mai mulți oameni să doneze, cât și de a-i sărbători pe cei care donează sânge în mod voluntar, fără vreo recompensă, decât aceea că au ajutat la salvarea a milioane de vieți”, informează CJ Argeș.

Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești este situat pe strada Negru Vodă, nr. 43 și are program de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 13:00. Pentru mai multe informații suplimentare puteți apela la numărul 0348410161.

Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea