Centrul Mobil pentru Răspuns în Situații de Urgență vine în Argeș

Cetățenii aflați în județul Argeș pot experimenta la Topoloveni, în perioada 18-19 iunie, între 12:00 - 20:00, simularea unor situații de urgență produse acasă și care le pot pune viața în pericol. Acest lucru este posibil cu ajutorul Centrului Mobil pentru Răspuns în Situații de Urgență și a cadrelor ISU Argeș instruite pentru a utiliza și prezenta simulatorul.

„Centrul este construit într-o configuraţie de semiremorcă, fiind complet autonom. Prin obiectivul său de formare a populaţiei, Centrul Mobil este dotat cu echipamente inteligente ce simulează diverse situaţii de urgenţă, incendii, situații meteo extreme sau chiar cutremure.

 

În ceea ce privește incendiile, pot fi simulate "flăcări digitale" în producerea unor incendii la aragaz, coşul de gunoi și aparate electronice și electrocasnice în bucătărie și dormitor. Cu această ocazie, cetățenii vor putea identifica mai ușor posibilii factori de risc și vor avea oportunitatea să învețe modul de comportare în diferite situații de urgență. Activitățile se vor desfășura în perioada 18-19.06.2022, interval orar 12:00-20:00, în orașul Topoloveni. Vrem să afli ce trebuie să faci, înainte să fie nevoie de asta!”, informează ISU Argeș.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea