Alina Gorghiu a rezolvat problemele mamelor! Toată lumea să apeleze la ea...

Șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu, s-a lăudat, pe contul ei de socializare, că  a depus un proiect de lege care celebrează anual „Săptămâna conștientizării depresiei post-partum”, pentru a sprijini femeile, după naștere. La câte valuri a făcut doamna Gorghiu cu această postare, ne gândeam că a găsit vreo soluție pentru a compensa vitaminele pe care le iau gravidele în sarcină și pe cele pe care le iau proaspetele mame. Și că tot a venit vorba de depresia post natală, n-ar fi rău să găsească Alina posibilități de finanțare pentru ședințe de terapie pentru gravide și mame. Altfel, vorbim de depresii la microfon,  ne pozăm și mimăm grija pentru mame ...

 

”Am născut de două ori, știu bine prin ce furtună hormonală trec femeile, dar puține știu ce li se întâmplă. Nu este de joacă! Foarte multe mămici se confruntă cu depresia post-partum. Soluția nu este să ignorăm această problemă.

 

Împreună cu colegii mei, Lucica Dina Muntean, Adrian Hatos, Monica Cristina Anisie și alti parlamentari din Grupul PNL, am depus propunerea legislativă prin care „Săptămâna conștientizării depresiei post-partum” să fie marcată anual, înainte de 1 octombrie, dată desemnată drept „Ziua Europeană de combatere a depresiei”.

Dăm astfel startul unor politici de bune practici la nivel național și local în jurul sănătății mintale materne! Felicitări Lucica, ai fost sufletul acestei inițiative care va ajuta multă lume!”, a scris liderul PNL Argeș, pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea