Spectacol la Mioveni! Dueluri roată la roată, drifturi spectaculoase, motoare turate și mașini care accelerează foarte rapid!

Cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Rallycross se va desfășura la Mioveni, în weekendul 25-26 iunie, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Organizatorii acestei spectaculoase competiții auto sunt Asociația Sportivă Sprint Club în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni, Primăria orașului, Consiliul Local și SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL.

 

La start se vor alinia participanți din mai multe zone ale țării, care se vor întrece la clasele: Juniori 1 (piloți cu vârsta până la 14 ani), Juniori 2 (piloți cu vârsta până la 18 ani), H1, H2, H3, H4 și Master (piloți cu vârsta de peste 50 de ani). Noutatea din acest an este înființarea unei clase de piloți, juniori și seniori, formată exclusiv din doamne și domnișoare.

 

Competiția se va desfășura pe parcursul a două zile, în trei manșe, după cum urmează:

Sâmbătă, 25 iunie 2022

Orele 12.00 – 16.00 - Desfășurare etapa 2 Rallycross – 2 manșe;

Duminică, 26 iunie 2022

Orele 11.00 – 14.00 - Desfășurare etapa 2 Rallycross – 1 manșă și finala;

Ora 15.00 – Premierea campionatului.

Competiția automobilistică se desfășoară în cadrul manifestărilor dedicate „Zilelor Orașului Mioveni”, la Baza Sportivă Bemo Mioveni.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea