Fostul senator de Argeș, Mircea Diaconu, s-a mutat în casa părintească din comuna Vlădești!

 

Actorul Mircea Diaconu, fost senator de Argeș și fost europarlamentar, s-a mutat împreună cu soția sa în casa părintească din Vlădești, Argeș. Bun actor, politician... politician, Mircea Diaconu s-a dovedit sensibil la evocarea copilăriei pe care și-a petrecut-o în comuna Vlădești.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Mircea Diaconu a povestit că provine dintr-o familie de preoți, generații întregi slujind lui Dumnezeu chiar în biserica din sat.

„Dacă undeva te-ai născut, acel spațiu intră în tine, e cel care te formează, te definește. Cu el pleci mai departe. Dacă tu renunți la astea, e ca o formă de dispariție. De aceea eu sunt aici. Ținem gospodăria mai departe, creștem găini, cum au făcut bunicii, părinții. Ușa casei este făcută din lemn din pădurea noastră seculară, din munte. Bunicii mei aveau un gater pe malul apei. Tâmplarii care au făcut ușa asta sunt din sat și făceau la mână totul. Rezistă de 100 de ani. De la nuntă până la înmormântare, aici se petreceau (în camera mare, n. red.). Perdelele sunt făcute de bunica mea. Aici, în sat, și eu când eram mic am mai prins, toată lumea cultiva cânepă. Făceau firul, aveau un război, țeseau pânza, după care o spălau la râu, pe niște pietre care nu erau pline de PET-uri ca acuma”, a povestit Mircea Diaconu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea