Primarul Gentea l-a „atins” pe liberalul Iani Popa la recepția barierei de pe Lânăriei!

Săptămâna trecută, a fost recepționată bariera de pe strada Lânăriei, din cartierul Prundu, ani de zile, spaima șoferilor din cauza timpului foarte lung de așteptare. Când prindeai bariera, îți petreceai 30 de minute din viață așteptând să se ridice și să-ți poți continua drumul. Mai nou, specialiștii au anunțat că timpul de așteptare va fi de maxim 8 minute, deci un record uluitor dacă ne raportăm la jalea din trecut. Invitat să spună câteva cuvinte în fața presei, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, l-a „atins” pe liberalul Iani Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, amintind, subtil, gafa acestuia din trecut.

 

Când au început lucrările la barieră, în urmă cu cîteva lui, Iani Popa, proaspăt numit în funcție, a scris pe Facebook că primarul nu are niciun merit în realizarea acestei bariere. A ieșit și atunci ceva fum în presă, iar primarul Gentea pare că n-a uitat până azi de personajul care l-a ironizat complet gratuit.

 

”Am să vorbesc mai puțin astăzi, căci iar se găsește vreun personaj cu funcție mare pe la București care să spună că mă bag în seamă pentru că n-am nicio contribuție. Dacă, de astăzi, piteștenii și argeșenii beneficiază de această barieră, dacă n-am nicio contribuție nu mă deranjează. Dar ca să resprectăm tot adevărul cred că am o contribuție minusculă acolo pentru că am făcut lobby acolo unde trebuia”, a declarat Gentea.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea