Doctorul Marian Drăgușin - nemulțumit de falsa știre a prăbușirii Poștei

# Marian Drăgușin: ”Se prăbușește mintea unor oameni care aruncă informații false!”

”Se prăbușește Poșta veche din Pitești! Pompierii din Argeş s-au deplasat de urgenţă în centrul Piteștiului, pe bulevardul Republicii, la clădirea Poştei Române. O bucată din acoperişul de la intrare s-a prăbuşit!” – așa a sunat, săptămâna trecută, o știre preluată de multe instituții de presă. Era vorba, de fapt, de o bucată din tencuiala tavanului de deasupra intrării în clădirea sus amintită, o intrare nefolosită de câțiva ani. Răspândirea titlului, ”Se prăbușește Poșta Română”,  a creat îngrijorare și confuzie. Undele seismice ale (ne)știrii l-au afectat, în mod direct, pe omul de afaceri Marian Drăgușin, care deține clădirile vecine. Telefonul acestuia s-a înroșit de apeluri, atât de la prieteni cât și de la oficiali. Contactat telefonic, doctorul Marian Drăgușin ne-a precizat:

 

Marian Drăgușin: ”S-a prăbușit mintea unora care au intoxicat opinia publică cu informații exagerate!  Nu s-a prăbușit nici o Poștă! Am fost sunat de Poliția Locală, de jurnaliști. Le-am explicat tuturor că Poșta Română este proprietatea statului român și nu proprietatea mea. Poșta Română nu vinde active. La Poștă s-a desprins o buncată de tencuială a tavanului de la o ușă. Acea ușă este nefolosită de câțiva ani. Eu dețin, în zonă, câteva clădiri ale fostului Telekom (actualmente Orange) – nu ale Poștei.  Eu îmi întrețin clădirile pe care le dețin O clădire este, de ceva timp, în așteptare pentru aprobarea deschiderii unor cabinete medicale și spații comerciale, altă clădire este închiriată unei școli renumite cu predare în limba engleză. În fostul sediu al Romtelecom (vis-à-vis de Poștă, pe Bulevardul Republicii) am renovat și reamenajat în vederea deschiderii unui Centru de Afaceri. Clădirea este, în proporție de aprox. 15% închiriată de Orange România, iar după finalizarea lucrărilor de reamenajare urmează să vină și alte firme.”

 

Către finalul discuției, Marian Drăgușin a ținut să reia principala îngrijorare:  ”Aș dori ca cei care distribuie știri să le verifice mai bine, multe dintre acestea dovedindu-se – iată – false! Nu este normal ca, pentru o tencuială, să fie alertate atâtea instituții ale statului: echipaje ISU, mașini de pompieri. A fost blocată circulația prin zonă, au fost mobilizate zeci de persoane care, poate, erau așteptate pentru situații mai presante.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea