Cristina Stocheci, senator PSD de Argeș: ”La finalul lunii iulie vor fi încărcate toate cardurile cu sumele cuvenite”

Măsurile propuse şi impuse de PSD în pachetul ,,Sprijin pentru România” pentru susținerea persoanelor vulnerabile în această perioadă de criză încep să își producă efectele.

Deși este un proces laborios, care implică achiziția, procesarea și distribuția a milioane de carduri, primii beneficiari și-au primit deja banii, iar până la finalul lunii iulie vor fi încărcate toate cardurile cu sumele cuvenite.

Cristina Stocheci, senator PSD de Argeș: ”Peste 2,5 milioane de români vor încasa acest tip de ajutor financiar și îi asigurăm pe toți, că banii vor ajunge la beneficiari chiar dacă vor exista mici întârzieri în această primă fază de distribuire a cardurilor.

Nimeni nu pierde banii, iar întârzierile nu se vor repeta.

Până la sfârșitul acestei săptămâni, aproximativ 350.000 de români vor primi cardurile sociale, care se încarcă pe măsură ce sunt distribuite, iar până la data de 1 iulie, peste 500.000 de români vor putea folosi ajutorul financiar, din bani europeni, pentru achiziționarea alimentelor necesare. Procesul de distribuire a cardurilor și de încărcare cu primii 250 de lei se va finaliza în a doua jumătate a lunii iulie.

Măsura face parte din programul „Sprijin pentru România” și a fost gândită de PSD cu scopul de a veni în ajutorul categoriilor vulnerabile: familii monoparentale, pensionari, persoane cu dizabilități”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea