Emanuel Soare, „aplecat” până la pământ în fața lui Orban

Fostul prefect Emanuel Soare, actualul președinte al Forței Dreptei Argeș, merge până în pânzele albe cu Ludovic Orban. A învățat foarte bine acest lucru de la mentorul Adrian Miuțescu. Iar de când partidul lui Orban și-a deschis organizație în Argeș a început și Soare să devină mai vocal. Că doar a devenit șef de partid!

De asemenea au crescut și laudele la adresa lui Ludovic Orban. Emanuel Soare a început să-i comenteze și la postările de pe rețelele de socializare . Așa s-a întâmplat și în momentul în care Orban era în direct la emisiunea „Legile Puterii” de la Realitatea Plus.

La câteva minute de la începerea emisiunii, când acesta abia intrase pe firul discuțiilor, a apărut, la postarea de pe Facebook, și comentariul lui Soare: „Excelentă emisiunea! Se vede un politician serios și matur, care stăpânește orice subiect și în care poți avea încredere”. Bineînțeles, nu a lipsit și comentariul unui membru al familiei Miuțescu. „Mult succes în proiectul politic Forța Dreptei”, a scris și Răzvan Miuțescu, fiul deputatului Adrian Miuțescu.

 

În momentul lansării proiectului politic Forța Dreptei în Argeș, fostul prefect susținea că „în calitate de coordonator al acestui proiect, sunt onorat și extrem de motivat să arăt tuturor că merită să aibă încredere într-o nouă generație de politicieni”. Dacă asta este „noua generație de politicieni”, aplecați până la pământ în fața șefului de partid, atunci nimic nu e nou sub soare.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea