Adrian Miuțescu: „După tot ce s-a întâmplat în PNL, foarte mulți ne-am gândit să ieșim din politică”

Deputatul Adrian Miuțescu, fostul președinte al PNL Argeș, membru fondator al partidului Forța Dreptei, a declarat că era gata să renunțe la politică, după jocurile de putere din PNL.

Am vrea să-l credem, dar pentru că îl cunoaștem de ani buni și știm cum împărțea funcțiile la instituțiile publice, pe vremea când conducea PNL Argeș, mărturisim cu mâna pe inimă că nu merge cu demagogia. Nu la noi. Miuțescu e avid după putere, după posturi la stat, deci e dificil de crezut că ar fi fost capabil să renunțe la toate măririle doar pentru că nu-i mai mergeau treburile în PNL.

Iată-l așadar în Forța Dreptei, ducându-i trena șefului Ludovic Orban, pentru că politica e un microb de care lui Miuțescu îi va fi imposibil să se vindece.

„Am declarat, la evenimentul de lansare a organizației Forța Dreptei Argeș, că singurul partid care va demonstra, în următorii ani, că merită încrederea electoratului și că este, într-adevăr, un partid de dreapta, este Forța Dreptei. În Argeș, în județul Brătienilor, vom încerca să păstrăm valorile liberale, creștine, naționale, să demonstrăm că se poate altfel. PSD a ținut județul Argeș pe loc, a distrus economia argeșeană prin toate furtișagurile făcute în peste 30 de ani. După tot ce s-a întâmplat în PNL, foarte mulți ne-am gândit să ieșim din politică. Însă ar fi fost incorect și nedrept față de cei care ne-au votat și care au speriat în noi, în ultimii ani. Astfel, Forța Dreptei s-a născut ca o necesitate pentru cei care cred într-o Românie mai curată și mai frumoasă.”, a notat deputatul, pe pagina sa de socializare.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea