Bine ai venit la Dacia Mioveni, Sarah Darie!

Continuă transferurile pentru echipa de handbal din Mioveni. Pivotul naționalei de Juniori a României, Sarah-Aida Darie, vine cu exuberanța tinereții în echipa SC Dacia Mioveni 2012, în noul sezon al Ligii Florilor. Talentata Sarah are 20 de ani și prezența ei în echipa din Mioveni punctează și criteriile U21.

A început handbalul la vârsta de 7 ani la CSS Galati. A continuat la CS Handbal ART Galati, la CSM Târgu Mureș și la Corona Brasov. Calitățile arătate pe teren au adus-o în atenția selecționerilor naționalei de junioare, cu care a participat la Jocurile Mediteraneene din Muntenegru în 2018 (locul 2), la Campionatul European de Junioare din Slovenia in 2019 (locul 11), Campionatul European de Tineret din Ungaria, în 2019 (locul 5) și la Campionatul European din Slovenia in 2021 (locul 5).

 

În prezent Sarah participă la Campionatul Mondial de Tineret din Slovenia, care se desfășoară în perioada 22 iunie - 4 Iulie. În primul meci, România a câștigat cu 26-23 jocul cu reprezentativa Angolei.

 

Cu CSM Târgu Mures, Sarah a câștigat titlul național la Junioare 1 în 2019, iar cu Corona Brașov a luat titlul în 2021.

”Am ales Dacia Mioveni pentru că am văzut un grup dornic să facă performanță. Stiu despre noile mele colege de echipă că sunt foarte experimentate și astept cu nerăbdare să ‘fur’ câte ceva de la ele. Cred ca o sa avem un parcurs așa cum ne dorim, pentru că toate fetele sunt dispuse să muncească și să arate ce pot în această formulă de echipă pentru atingerea obiectivelor. Sunt nerăbdătoare să joc în sala cea nouă din Mioveni și îmi doresc să facem meciuri frumoase pentru toti suporterii, care mi-au atras atenția la mai multe meciuri.”, a precizat Sarah-Aida Darie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea