Bătălie, la Curtea de Argeș, între Kranz Eurocenter și Valah Construct

Lupta a început de la o licitație deschisă organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect „Servicii de elaborare proiect tehnic, detalii de execuție și asistență tehnică din partea proiectantului și lucrări construcții în cadrul proiectului “Dezvoltarea transportului public în Municipiul Curtea de Argeș”. Municipalitatea a atribuit contractul asocierii VALAH CONSTRUCT GRUP - MODVEST CONSTRUCT 2000 SRL - STAR TRADING IMPEX SRL

S-a ajuns la CNSC, firma Kranz considerându-se nedreptățită. În cadrul reclamației, s-a solicitat – în principal:

 

- anularea raportului procedurii în ceea ce priveşte întreaga analiză a ofertei depuse de asocierea VALAH CONSTRUCT GRUP - MODVEST CONSTRUCT 2000 SRL - STAR TRADING IMPEX SRL;

 

- obligarea autorităţii contractante la continuarea procedurii de atribuire prin reevaluarea ofertei depusă de asocierea menționată mai sus.

Doar că, în urma analizei,

CONSILIUL DECIDE:

… Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de SC KRANZ EUROCENTER SRL, în calitate de lider al Asocierii SC KRANZ EUROCENTER SRL - SC TEHNO CONSULTING SOLUTION SRL, în contradictoriu cu MUNICIPIUL CURTEA DE ARGEȘ.

S-a ajuns, în final,  la completul de 3 judecători de la Curtea de Apel Pitești, care a hotărât: ” Respinge plângerea ca nefondată. Definitivă.”

Putem, astfel, spune că  la Curtea de Argeș au câștigat românii (valahii)!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea