În acest weekend toate drumurile duc la Budeasa, la FOLK-IN Festival!

 

Mii de persoane sunt asteptate în acest weekend în comuna Budeasa, la cea de-a doua editie a Festivalului FOLK-IN. Nume mari ale muzicii folk sunt asteptate să urce pe scenă, vineri - 1 iulie, și sâmbără - 2 iulie.

Cu prilejul acestui eveniment a fost organizată și o conferință de presă, susținută de primarul comunei Budeasa, Nicolae Rachieru, alături de artistul Cristian Dumitraşcu si de Mihai Capet, unul dintre organizatorii festivalului.

”Vrem muzică bună. Muzica de calitate este ascultată de oameni de calitate. Este un festival de suflet și îmi doresc să devină un brand al comunei Budeasa. Vrem să iasă o poveste frumoasă”, a precizat primarul Nicolae Rachieru.

Cetățenii comunei Budeasa au acces GRATUIT

Folk In Festival se desfășoară între 1-3 iulie, pe plaja Veche din comuna Budeasa și va reuni nume mari ale folkului românesc.

Vineri 1 iulie: Pasărea Rock, Mircea Vintila, Daniel Iancu, Florin Ioan Thomits.

Sâmbătă 2 iulie: Ducu Bertzi&Friends, Cristi Dumitrașcu & Plan B (Daniel Secărea, Marcis Nut), Marius Matache și Tapinarii.

Porțile festivalului se deschid, oficial, de vineri, după ora 13.00. Concertul va începe după ora 18:00.

 

„În acest weekend toate drumurile duc la Budeasa, la cea de-a doua ediție Folk In Festival. Vă reamintesc că pentru cetățenii comunei Budeasa accesul este GRATUIT, pe baza cărții de identitate”, a mai precizat primarul Nicolae Rachieru.

Precizăm că toate cheltuielile Primăriei Budeasa cu privire la organizarea festivalului de folk țin doar din sponsorizări.

Alex Vlaicu

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea