Toamna începe cu Analogue Festival

Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al orașului Mioveni, vă invită la prima ediție a festivalului de muzică, arte și tehnologie, ANALOGUE, ce va avea loc în perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Făget din Mioveni.

La prima ediție sunt așteptați peste 7.000 de oameni din toate colțurile țării. Biletele Early Bird s-au pus în vânzare sub formă de abonament standard sau abonament VIP pe iaBilet.ro, Entertix și Eventim. Copiii sub 7 ani au acces gratuit, dacă și numai dacă sunt însoțiți de un adult care își va achiziționa un bilet / abonament sau care este beneficiar al unei invitații.

 

Line-up-ul complet al festivalului este disponibil pe website-ul ANALOGUE Festival și va fi împărțit pe parcursul celor trei zile de festival.

 

Cu Morcheeba Band pe scenă anul acesta, călătoria ta va fi mai plăcută. Au lansat cel de-al zecelea album anul trecut și nu putem decât să sperăm că îl vom auzi tot anul acesta, pe Platoul Făget (Mioveni). Salvați data 2-4 septembrie. Fii acolo sau tu pierzi!
Știm că aștepți să-i vezi live în mijlocul naturii, exact acolo unde le este locul. Subcarpați ni se va alătura la prima ediție a Festivalului Analogue. Vino cu cea mai bună energie la concertul lor!
JP Cooper este deja în mintea noastră! El va cânta la Analogue Festival în această toamnă și cu siguranță te vei îndrăgosti de zâmbetul lui.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea