Agenția pentru Protecția Mediului: „Poluarea aerului nu constituie o problemă majoră în Argeș”

În anul 2021 și până în iunie 2022, indicele general de calitate a aerului a avut valori de la 1 (bun) și 3 (moderat), în majoritatea punctelor de monitorizare din județ, informează Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Argeș.

Rețeaua de monitorizare a calității aerului din Argeș este formată dintr-un număr de șapte stații fixe automate, incluse în Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului.  Locațiile stațiilor sunt: Pitești, Bdul Bălcescu, bloc L5; Pitești, Str. Victoriei nr. 20; Budeasa, Școala Valea Mărului; Călinești, Școala Radu Negru; Oarja – Primărie; Câmpulung, Calea Pietroasa; Curtea de Argeș, str. Negru Vodă, nr. 131.

 

„Poluarea aerului nu constituie o problemă majoră la nivelul județului Argeș. O atenție deosebită trebuie acordată zonelor cu trafic intens, aglomerate, din municipiul Pitești, în vederea evitării depășirilor valorilor limită impuse prin legislația în vigoare, în orele de vârf, dar și zonele industriale, unde pot avea loc emisii accidentale”, se arată într-un raport al APM Argeș.

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea