Alin Stoica - procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti până la sfârșitul anului

Ședință importantă a Secției pentru procurori, din cadrul  Consiliul Superior al Magistraturii. S-au luat mai multe decizii importante pentru justiția din Argeș. Săptămâna trecută, li s-au prelungit delegările în funcție, cu unanimitate de voturi, la trei procurori din județ.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării lui Alin Stoica în funcția de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti. Acesta va ocupa funcția pentru următoarele șase luni, începând cu data de 1 iulie. O decizie similară s-a dat și în cazul procurorului Constantin Cosmin Puiulescu, căruia i s-a prelungit delegarea, tot cu șase luni, în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Și procurorul Mihail Aldea, fost procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, va rămâne în cadrul acestei unități de parchet în funcția de procuror șef Secție urmărire penală. Prelungirea delegării se face cu data de 15 iulie, pe o perioadă de șase luni.

 

Decizii importante urmează să se ia și în ședința Secției pentru procurori din 5 iulie. Se vor analiza următoarele propuneri:

- de delegare în funcția de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a domnului Chițu Florin Constantin, procuror în cadrul acestei unități de parchet;

- de prelungire a delegării în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești a doamnei Ciofrîngeanu Alexandra, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești;

-  de prelungire a delegării în funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești a domnului Constantin Daniel, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea