Primăria Pitești va cumpăra un imobil ultracentral

# Au început negocierile pentru fostul sediu al PDL

Consiliul Local al municipiului Pitești a votat, joia trecută, pentru neexercitarea dreptului de preempțiune privind Casa Bobancu. Primarul Cristian Gentea are însă alte vești – nune - privind fostul sediu al PDL din Centru.

„În ceea ce privește fostul sediu al PDL (clădirea istorică din fața Colegiului Brătianu), luni va avea loc o primă negociere între comisia constituită la nivelul Consiliului Local și proprietari. Legat de celălalt  imobil, solicitările de preț ale proprietarilor nu sunt justificate.

 

”De exemplu, la Casa Bobancu se cerea acum câțiva ani o sumă de circa 450.000 de euro, acum se solicită dublu! Plus că au apărut și mai multe cărți funciare, erau cinci, acum au apărut șase, unii sunt cu etajul, alții cu parterul… Proprietarii nu prea se înțeleg între ei… Nici nu mai știi cu cine să vorbești! În plus, prețul  cerut este, acum, de peste 880.000 euro”, a spus Cristian Gentea la sfârșitul săptămânii trecute.

 

Primarul municipiului a mai dezvăluit faptul că au avansat discuițiile privind preluarea, de la Ministerul Culturii, a imobilului Uniunii Artiștilor Plastici din Târgu din Vale. Aceleași intenții și pentru Galeria Metopa de la Mobilux și pentru Cinematograful Sebastian Papaiani.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea