Au fost finalizate lucrările de modernizare pe trei străzi din Pitești

În ultima zi a lunii trecute, pe 30 iunie,  a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul „Modernizare strada Profesor Ion Angelescu”. S-au executat lucrări pe toată lungimea străzii, respectiv 769,43 m, de la intersecția cu Calea Drăgășani până la intersecția cu strada Jan Constantinescu. Suprafața totală reabilitată este de 4604 mp, respectiv suprafața totală de trotuare 1575,78 mp. Valoarea contractului este de 1.711.532,41 lei (inclusiv TVA), iar perioada de garanție de 36 luni.

Lucrările de modernizare au constat în amenajarea carosabilului și a trotuarelor pietonale încadrate de borduri, ridicarea la cotă a căminelor pentru utilități și realizarea rețelelor de canalizare pluvială în lungime de aproximativ 746 m, cu guri de scurgere și cămine de vizitare din beton armat. Executantul lucrării este SC SELCA SA.

Și lucrările de asfaltare și modernizare pentru strada Profesor Nicolae Brânzeu și strada Amurgului au fost finalizate!

 

Cu o zi înainte, a avut loc recepția lucrărilor de asfaltare și modernizare a străzilor Profesor Nicolae Brânzeu și Amurgului, în prezența edilului Cristian Gentea și a reprezentanților din partea Direcției Tehnice, a Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Pitești și a Administrației Domeniului Public. De asemenea, au fost prezenți la recepție constructorul, proiectantul și dirigintele de șantier.

Lucrările efectuate pe strada Profesor Nicolae Brânzeu au fost realizate pe o lungime de 351,5 m și au constat în asfaltare și modernizare (cămine de vizitare, guri de scurgere pluviale, trotuare). Valoarea contractului a fost de 810.164,32 lei fără TVA, constructorul fiind CTLA - Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L.

Pe strada Amurgului, lucrările s-au desfășurat pe o lungime de 408 m și au constat în asfaltare și modernizare (trotuare, canalizare pluvială). Valoarea contractului a fost de 625.593,72 lei fără TVA, constructorul fiind CTLA - Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L.

Lucrările de modernizare au constat și în terasamente, trotuare pietonale încadrate de borduri, ridicarea la cotă a căminelor pentru utilități și realizarea rețelelor de canalizare pluvială în lungime de aproximativ 400 m pentru fiecare stradă, cu guri de scurgere și cămine de vizitare din beton armat.

De acum, infrastructura din zonă permite o mai bună circulație rutieră și pietonală.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea