Afaceristul Nicolae (Nenea) Ivănescu - executat silit (din nou!!!) cu moșia sa din Rătești

# Terenurile scoase la licitație însumează peste 1.000.000 m.p.

Campionul neoficial al combinațiilor imobiliare din Argeș Nicolae (Nenea) Ivănescu, este executat silit (din nou!!!) de firma Emiliei Mateescu și a lui Florin Andronache. Desigur, nu este de plâns, aceste executări silite având  în spate credite bancare, proprietăți serioase și rulaje financiare amețitoare.

În cazul de față  este pus în executare, din nou, de Societatea Pro Aequitas, în joc fiind moșia (pădure și teren arabil) pe care afaceristul o deține, încă, la Rătești.

 

Aceasta a mai fost scoasă la vânzare de Emilia Mateescu, de mai multe ori, de prin 2015. Este  vorba  de două loturi distincte, astfel:

 

1. teren arabil, 500.000 m.p. (50 hectare), prețul de pornire al licitației fiind de 8.154.650 lei, la jumătate de preț față de cel de evaluare, care a fost de 16.309.300 lei, rezultând un preț de aproximativ 163.000 lei/hectar. Greu de crezut că, în momentul de față, va oferi cineva această sumă ce ține mai mult de domeniul aeronauticii decât de imobiliarele din Rătești, fie ele și aproape de Autostradă;

2. teren forestier în suprafață de 569.885 m.p. și teren curți-construcții de 2.115 m.p.,  împreună cu construcția situată pe acest teren, aflată în stare avansată de degradare. Prețul de vânzare pentru cel de-al doilea pachet este de 1.148.640 lei, la jumătate din prețul de evaluare, de 2.297.281 lei.

Licitația este fixată pentru data de 21 iulie, orele 15.00, la sediul executorului judecătoresc din str. Dumbravei. Persoanele ce doresc să participe la licitație trebuie să depună o garanție de 10% din prețul de pornire.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea