Liberalii de la Curtea de Argeș au furat ideea unui proiect al primarului Cristian Gentea

În administrație e foame mare de idei pentru proiecte bune. Și în timp ce unii găsesc soluții pertinente pentru a aduce un vibe bun localităților pe care le conduc, alții se inspiră și nu-și mai bat capul cu propriile idei. Așa că merg la sigur cu proiectele altora, crezând că vor da lovitura.

La Curtea de Argeș, liberalii vor primăria în 2024. Obiectivul e greu de realizat, căci PSD-ul conduce municipiul de ani buni, dar pe liberali îi chinuiesc amintirile din vremea când fostul primar PNL, Gheorghe Nicuț era one-man-show la Curtea de Argeș. În aceste condiții, președintele PNL Curtea de Argeș aduce în fața oamenilor un proiect al primarului Piteștiului, Cristian Gentea, proiect care a făcut parte din programul electoral al edilului.

 

Este vorba de Bugetul participativ, un program prin care cetățenii pot vota proiectul favorit care va fi finanțat de Consiliul Local. La Pitești, votul s-a încheiat deja, iar piteștenii și-au ales recent proiectul preferat. La Curtea de Argeș, președintele PNL Cosmin Petrescu (foto), promovează de mama focului bugetul participativ, asumând pentru PNL acest program.

 

”Fiecare cetățean al orașului se poate implica activ în viața comunității! Este un drept al fiecăruia!  Așa cum vă comunicam la începutul lunii Martie, amendamentele la bugetul local, propuse de PNL, au făcut posibilă implicarea cetățenilor în luarea deciziilor pentru dezvoltarea orașului , unul dintre amendamentele propuse fiind BUGETUL PARTICIPATIV. (...)”, a notat Petrescu pe pagina sa de Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea