Fostul subprefect Lucian Ionescu a făcut master în administrație publică

# „Astăzi administrația are la bază alți piloni decât aprofundarea cunoștințelor în domeniu... Dar oare e și eficient?”

Fostul subprefect liberal de Argeș s-a pus cu burta pe carte la cel mai înalt nivel. Lucian Ionescu a făcut master în administrație publică, iar acum e pe ultima sută de metri cu lucrarea de disertație. Motivat de ceea ce a văzut în Argeș în ultimii ani, și cel mai probabil și de experiența ca subprefect, Ionescu a comentat pe pagina sa de Facebook, tema lucrării cu care speră să obțină diploma.

 

„Sunt aproape de finalizarea unui master în administrație publică și trag tare să termin în timp util lucrarea de disertatie pe care trebuie să o depun în câteva zile.

 

Influențat de ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani atât din punct de vedere pandemic, cât și din punc de vedere climatic, am ales o temă care are în prin plan Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș iar ca studiu de caz procedura de finanțarea din surse guvernamentale a obiectivelor calamitate din cauza fenomenele hidrometeorologice extreme, exemplu fiind inundațiile care au făcut ravagii anul trecut în Bughea de Sus, la care am fost prezent. Am pornit de la întrunirea Comitetului Local pentru Situații de Urgență, la formarea comisiei mixte pentru evaluarea pagubelor, aprobarea raportului de evaluare în CJSU și întocmirea hotărârii de guvern în vederea finanțării.

Totuși, ce se întâmplă în Câmpulung m-a făcut să mă întreb dacă are importanță ceea ce fac, sau este timp pierdut? Toate acestea în condițiile în care sunt într-o mare criză de timp în ultima perioadă.

Astăzi administrația are la bază alți piloni decât aprofundarea cunoștințelor în domeniu. Contează foarte mult PR-ul, puterea de convingere, atingerea coardei sensibile a alegătorului, să vorbești pe limba lui, să-i spui ce vrea sa audă și nu ce am scris eu mai sus. Dar oare e și eficient?”, a scris Lucian Ionescu, pe pagina sa de Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea